Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Kyllingburger
Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet! Kylling-kjøttdeig er nemlig en kjøttdeig som inneholder vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
Redaksjonen
29 Juni 2007 - 01:00
Endelig er det fredag, og vi avslutter arbeidsuken med en enkel, men saftig og velsmakende kyllingburger. Dette er virkelig noe hele familien elsker!
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Stek en saftig kyllingburger
Fremgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en bolle og bland dem lett. Del deigen i 4-6 emner, alt etter hvor store burgere du har lyst på.
- Form emnene til litt tykke, runde burgere. Stek to og to burgere i smør i en middels varm stekepanne i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.
- Serveres nystekte med råstekte poteter , salat og dressing, samt det burgertilbehøret du liker aller best.
Tips: Hakket sylteagurk, rødbeter eller revet gulrot i burgerfarsen tilfører det lille ekstra.
Flere oppskrifter på fristende hamburgere
Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå