For i denne retten er lammekjøttet mer som et krydder å regne. Det som gir metthetsfølelsen er brokkoli, gulbeter og sopp i tillegg.
Dagens rett

Foto: (rez-art)
Tjuvstart lammesesongen med denne wok-pannen
Når du woker, kan du bruke mindre kjøtt. Dermed blir det mindre belastning på matbudsjettet, for kjøtt er alltid dyrere enn grønnsaker. Spesielt nå som de siste er i norsk høysesong.
13 September 2023 - 23:00
Ingefærlam i wok

Fremgangsmåte
- Stir fry-saus: Bland sammen soyasaus, buljong eller kraft, maisennamel og krydder til sausen i et glass med lokk. Rist til melet er løst opp.
- Skjær kjøtt, løk og paprika i strimler, sopp i tynne skiver, brokkoli i små buketter, squash og skrelte gulbeter i biter.
- Varm olivenolje i en wok eller stor jernpanne.
- Brun kjøttet raskt. Ta det opp og hold varmt.
- Fres grønnsakene i noen minutter, men ikke la pannen bli for full.
- Bland inn kjøttet.
- Tilsett stir-fry-sausen og kok opp.
- Server med ris.
Se våre andre oppskrifter på wok
Lyst på en annen rett med lam så se her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 252.50 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå