Guide
Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trøffel
Redaksjonen
14 September 2016 - 10:00
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trøffel
- 7. Kveite i det grønne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blåbærsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rødbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Skinnstekt kveite med hjertesalat-saus og trøffel
Fremgangsmåte
- Forvell salaten i lettsaltet vann og avkjøl raskt i isvann.
- Sauter sjalottløken i litt smør, tilsett kyllingkraft, la det koke til løken er mør (ca 10 minutter).
- Kjør salaten i blender med kraften og monter sausen med smøret (tilsett terninger med kaldt smør mens du visper).
- Smak til med salt og hvit pepper samt sitronskall.
- Stek fisken på skinnsiden i litt olje med salt og pepper til kjernetemperaturen er på ca 45 grader, snu den med skinnsiden opp og dra av skinnet før servering.
- Legg sausen i bunnen av tallerken drypp nøttesmøret rundt. Avslutt med fisken.
- Høvle rikelig med sort trøffel over.
Her har du mange oppskrifter på kveite
Les også: Kveite kan serveres til enhver anledning med spennendne oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trøffel
- 7. Kveite i det grønne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blåbærsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rødbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Forsiden akkurat nå