Guide
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trøffel
- 7. Kveite i det grønne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blåbærsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rødbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
Fremgangsmåte
- Skjær fsken i tynne skiver.
- Rør sammen ingrediensene til sausen.
- Skrell og del agurk i to, ta ut kjernen og skjær i biter.
- Skjær vårløk i tynne ringer og grovhakk koriander.
- Bland grønnsakene sammen med oljen. Smak til med salt og pepper.
Server kveiteskivene med grønnsakene over. Hell sausen over til slutt.
At kveite er en av de beste fiskeråvarene vi har, skjønner du når du har sett disse oppskriftene
Her har du mange oppskrifter på kveite
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Basisutvalget89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
- 1. Slik tilbereder du kveite
- 2. Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat
- 3. Asiatiskinspirert carpaccio med kveite
- 4. Tempura av kveite
- 5. Kveite med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus
- 6. Skinnstekt norsk kveite med hjertesalat og trøffel
- 7. Kveite i det grønne
- 8. Stekt kveite med kantarellstuing, blåbærsaus
- 9. Kveite med hasselbackpoteter og rødbetesaus
- 10. Grillet kveite med tomat- og kongekrabbelasagne
Forsiden akkurat nå