Drikke
Lag din egen online drinkbok
Foto: (MaximFesenko)

Lag din egen online drinkbok

En online bartender som er din privat og hvor du kan ta vare på alle de drinkoppskriftene du ønsker å beholde.
07 Mars 2007 - 11:23

For å få din egen Bartender må du først logge deg inn.

Oppskriftene du legger inn blir sortert alfabetisk som i Apéritifs Bartender. Dermed er det lett å finne igjen en oppskrift på ditt private område.

Legg til oppskrifter med et klikk fra Apéritifs Bartender eller Ukens drink
Finner du en oppskrift i Apéritifs Bartender eller i Ukens drink, klikker du bare på drinkglass-ikonet "Legg i min Bartender". Dermed ligger den i din Bartender med bilde og det hele.

Lag din egen drinkoppskrift
Synes du det er moro å selv komponere oppskrifter er Min Bartender stedet der du skriver ned drinkkoppskriften og lett finner den igjen.

Del oppskrifter med andre
Når du legger inn en ny oppskrift, kan du bestemme at også andre som har tilsvarende Bartendere kan se din oppskrift.

Du kan redigere oppskriftene også
Enten du har skrevet inn din egen oppskrift eller hentet den fra Apéritifs Bartender, har du full mulighet til å endre på oppskriften.

Få handleliste på epost
Du du får handleliste på epost for hver oppskrift du ønsker slik at det blir lettere å gjøre innkjøp.

Gi din vurdering av en oppskrift
La andre få vite hva du synes om oppskriften. Du gir den poeng og kommentarer - på samme måte som du finner i Apéritifs Polliste.

Send oppskriften til en venn
Selvfølgelig kan du sende oppskriften til en venn av deg.

Skaff deg din egen online Bartender på nettet med en gang

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris
+
Ukens vin

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris

Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne cognacen er best av 80 testede brennevin i november
+
Tester

Denne cognacen er best av 80 testede brennevin i november

Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris
+
Ukens vin

10 år gammel spansk superstjerne til godt under halv pris

Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her