Bløtlegg bulgur i 30 minutter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.
Finhakk løk og hvitløk og stek det med margarin i en kjele, sammen med tørket estragon.
Ha i bulgur og hell over halvparten av vinen og fløten. Kok til all væsken har kokt inn. Rør hele tiden.
Ha i resten av væsken og rør ekstra godt mot slutten av koketiden til du får en kremete konsistens.
Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.
Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.
Oppskrifter på risotto
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev