Bland griljermel og melk til bollene. La det svelle.
Rør karbonadedeigen seig med salt. Bland karbonaden, løk og alle krydderne i melkeblandingen.
Form til kjøttboller og stek dem gylne i panne.
Kok pasta som angitt på pakken.
Fres løk og hvitløk til sausen i olje. Tilsett friske tomater i båter og boksetomatene. La det putre sammen noen minutter.
Tilsett tomatpuré og krydderet. La det putre videre i 3-5 minutter.
Smakes til med salt og pepper.
La pastaen renne av i et dørslag og hell den i en form.
Hell over sausen og fordel kjøttbollene på toppen. Gi det hele et godt dryss av karse.
Tips: Server med en frisk grønn salat og gjerne grissini.
Her finner du alt om pasta
De beste oppskriftene med pasta
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
Flere retter med kjøttdeig
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev