Erter er en råvare vi burde bruke mer av. Den milde sødmefylte smaken fungerer veldig godt sammen med de fleste andre ingredienser. Dessuten er det en veldig lett tilgjengelig råvare midtvinters all den tid den finnes i en hver frysedisk.
Dagens rett
Kyllingfilet på pasta med ertepesto
Foto: (Matprat/Kim Holthe)
Kylling og pasta utkonkurrerer tacoen i kveld
I hvert fall når du legger til denne vrien på pesto som garantert kommer til å gi mersmak. Oppskriften er såre enkel.
Redaksjonen
08 Januar 2021 - 01:00
Kyllingfilet på pasta med ertepesto
Fremgangsmåte
- Stek kyllingfiletene ca. 4 minutter på begge sider ved middels sterk varme til de er gjennomstekte. Strø på salt og pepper.
- Kjør basilikum, erter, valnøtter, parmesan og hvitløk i en hurtigmikser.
- Spe med olje til du har den konsistensen du ønsker. Smak til salt og pepper.
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland inn ertepesto.
- Legg pasta over på porsjonstallerken og dander kyllingfileten over.
Våre beste oppskrifter med kylling finner du her
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 239.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå