Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir det bare enda bedre. Bruk gjerne kokekraften fra svineknoken i suppen, men pass på at det ikke blir for salt.
Få nye ideer til velsmakende supper i vår rikholdige kokebok
Har du plass i fryseren er det bare å lage en stor porsjon og fryse ned til senere, det kommer du ikke til å angre på.
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Ertesuppe med rotgrønnsaker
Fremgangsmåte
Legg ertene i vann natten over. Kast bløtevannet.
Kok opp vann med ertene og buljongterningene.
La det putre på middels varme i ca. 2 timer.
Mos deretter det meste av ertene slik at suppen blir jevn og tykk.
Tilsett renset, kokt kjøtt og grønnsakene.
La suppen koke videre til alt er mørt.
Tips: Du kan gjerne bruke rester av annet kjøtt, men det bør være saltet og røkt eller speket.
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
94 POENG
-
93 POENG
-
92 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 529.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG