Har du ikke egenplukket sopp, er det altså ingen grunn til å fortvile. Det er til enhver tid et godt utvalg av fersk sopp i butikken, flere typer sjampinjong og østerssopp, og de gjør alle en utmerket jobb i denne sandwichoppskriften.
Se våre andre oppskrifter med sopp
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Snaddersandwich med sopp og bacon
Fremgangsmåte
Skjær soppen i skiver og brun den over høy varme i litt solsikkeolje i pannen. Krydre med salt og pepper og brun baconskivene til de er sprø.
Del ciabattabrødet og smør på med en blanding av majones og sennep.
Legg på hamburgerrygg, bacon, brunet sopp, tomatskiver og mozzarella.
Sett ciabattabrødene i ovnen på sterk varme, til osten smelter. Strø på litt ruccula og server.
Dette er snaddermat, både dagen derpå og andre dager du er litt fysen.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 219.90 kr Basisutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG