Skjær ørret i terninger. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken. Press saften av sitron, og bland det sammen med honning, soyasaus, sesamolje og olivenolje. Bland halvparten av sausen med ørreten og resten med nudlene.
Skjær agurk og gulrot i tynne strimler, vårløk i ringer og grovhakk koriander.
Ha nudler i bunnen av bollene og topp med agurk, vårløk, gulrot og ørret. Dryss over koriander.
Tips:
Velg gjerne den typen soyasausen som inneholder mindre salt.
Bra mat for kroppen: Denne oppskriften bidrar til å sette kroppen din i en robust og balansert tilstand. Dette er mat full av næring, som er lett og frisk. Oppskriften inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Vet du ikke hva poke er så les denne artikkelen
Se våre andre oppskrifter på poke
Her er mange andre oppskrifter med ørret
Her finner du veldig mange wokretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev