En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En forrett, kveldsrett eller sågar dessert hvor pærer kombineres med god ost.
Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Bare navnet på denne salaten får gode ferieminner til strømme på for maneg av oss som har tilbrakt ferien i Hellas.
Dette er oppskriften på ekte cæsarsalat. Enkelt å lage og smaker fortreffelig. Du må slett ikke ha med bacon, men det smaker veldig godt.
Du har sikkert tenkt at tomater er noe du har i salater. Da skal du prøve en varm tomatsalat.
Du kan godt servere denne salaten alene som hovedrett. Med litt brød ved siden av garanterer vi at du blir mett og fornøyd.
Tunfisksalat er et lettvint og fantastisk godt smørbrødpålegg som også kan være en del av et koldtbord. Supert til pikniken.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Sardiner er topp til en lettlaget pastarett. Denne oppskriften passer som både lunsj og middag.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Inspirasjonen til denne salaten fikk Terje Ommundsen på en restaurant i Koh Samui, en paradisisk øy i Thailandsbukta.
Denne retten er en perfekt sommerlunsj, også fin til piknikkurven.
Har du rester av skalldyr, blir det et nytt måltid med denne oppskriften.
Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.
Når squashen strimles til spagetti, blir salat lettere å akseptere for alle.
Salater hører ikke kun sommeren til. Denne lune byggsalaten med grillede beter, stekt sopp og ristede hasselnøtter er proppful av smak og næring. Trøffelvinaigretten gir et ekstra lite smaksløft.
Denne coleslawen passer så godt til koreansk ribbe. Sørg for å skjære/rive ingrediensene slik at stavene blir tynne og delikate.
Råkost er perfekt til sjømat som fiskekaker, fiskeboller, stekt eller kokt fisk. Dessuten et selvfølgelig innslag på et koldtbord.
Denne klassiske italienske brød-og-tomatsalaten er en av de aller beste måtene å nyte solmoden tomat. Frisk, syrlig og sommerlig, men samtidig mettende nok til å spise som en lett middag eller lunsj.