Potetmos passer til mange retter. Hva med å sette litt farge på den? Det gjør du enkelt ved å bruke blå Kongopotet. Her er oppskriften.
Potetmos passer til mange retter. Hva med å sette litt farge på den? Det gjør du enkelt ved å bruke blå Kongopotet. Her er oppskriften.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Hjemmelaget potetmos eller potetstappe er enkelt å lage. Om du ønsker, kan du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen.
Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.
Det er ikke mange grønnsaker som er så anvendelige som poteten. Spesielt er mandelpoteten manges favoritt. Prøv å bake den. Her er oppskriften.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
På 10 minutter lager du en enkel aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Garantert vellykket.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Mandelpoteter er melne, koker raskt og har en nydelig gul farge som gjør de velegnet til potetmos. Tilsett timian. Det løfter saken.
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Det er enklere en du tror å lage potetchips, og de smaker mye bedre enn de du får kjøpt i pose. Følg den enkle oppskriften.
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus med pepper. Sausen er anvendelig til mange retter.
Lag ovnsstekte potetbåter som passer til både biff, pølser, grillmat og andre typer stekt kjøtt. Ferdige på 25 minutter.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Dette er en variant av den sursøte sausen. Her møtes det syrlige fra appelsinen mot det søte fra honningen. Passer ypperlig til den karakteristiske smaken hos lam.
En deilig og enkel formrett som du kan servere til det mest av stekt kjøtt.
Her får du oppskriften på en enkel sjysaus Sausen er anvendelig til mange retter.
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.