Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.

  • 2 timer

    Lag en deilig rødvinsmarinade med denne enkle oppskriften. La kjøttet få bade i marinaden over natten, så kan du glede deg til et herlig måltid.

  • 10 minutter

    Blåmuggost gir denne smakfulle dressingen. Valnøttene gir deilig tyggemotstand

  • 10 minutter

  • 15 minutter

  • 25 minutter

    Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.

  • placeholder
  • placeholder
    35 minutter

  • 40 minutter

    Poteter kan ta mange former på kjøkkenet og Pommes Anna er ikke noe unntak. En veldig enkelt oppskrift får du her. Du kan ikke mislykkes.

  • 20 minutter

    Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.

  • 15 minutter

    Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.

  • 30 minutter

    Tilbered ris på japansk vis. Her en den enkle og smakfulle oppskriften som gir deg ris slik den virkelig skal smake.

  • 30 minutter

    Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.

  • placeholder
    30 minutter

    Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.

  • 10 minutter

    Serveres i små skåler til for eksempel friterte scampi.

  • 15 minutter

    De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.

  • placeholder
    15 minutter

    Denne deilige kremen passer supert til dressing, dipp eller tilbehør.

  • 15 minutter

    Denne tradisjonsrike sicilianske sausen beviser den tette historiske tilknytningen til Nord-Afrika. Den gir en ekstra spennende smak til så vel kylling, som lam eller fisk fra grillen.

  • 15 minutter

    Yoghurtdressing er godt til alle slags salater, wraps og grillmat.

  • placeholder
    10 minutter

    Her får du oppskrift på marinade som passer perfekt til kylling.

Forsiden akkurat nå
Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse
+
Tester

Det mest interessante av taxfreenyheter denne påsken er i den høyere prisklasse

Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert
+
Tester

Spesialpol: At Tyskland hevder seg sterkt på rødvinsfronten, er herved dokumentert

Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet
+
Godbiter i pollisten

Sjekk ut denne prisgunstige pinot noiren neste gang du er på polet

For den har fast plass og er et virkelig godt kjøp i ny årgang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône
+
Ukens vin

Vinkupp: Forfriskende og fyldig økologisk hvitvin fra Rhône

Den har en veldig gunstig pris, og kommer også i en rød utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en fargesterk og smaksintens wok til middag
Dagens rett

By på en fargesterk og smaksintens wok til middag

Kylling egner seg svært godt i wokretter. Mildt som kjøttet er tar det til seg alle de gode smakene og krydderet du benytter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus
Dagens rett

Skrei eller annen hvit fisk stekt på skinnet blir nydelig med fennikelpure og kanskje også rødvinsaus

Skreisesongen er på høyden, og selv om det ikke lenger er en rimelig råvare, er den fortsatt desto mer luksuriøs. Servert med smaksrikt følge med en pust av vår, blir det et riktig festmåltid.

Les hele saken