Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Disse sprø og saftige bruscettaene er perfekte ved siden av spekemat eller til en suppe.
Dette ostesmørbrødet er en fin måte å bli kvitt både gammelt brød og osterester i kjøleskapet.
Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kylling.
Fylt loff er super mat å dele med venner,på piknik eller hjemme. Passer også utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
Til denne amerikanske klassikeren kan du fint bruke roastbiff fra butikken.
Denne oppskriften gir deg en helt ny opplevelse av disse brødene, og tar deg med på en smaksmessig reise til et sted du kanskje ikke har vært.
Så lettvint lager du litt middelhavsstemning hjemme.
Selvfølgelig kan du spise smørbrød til middag når det gir så mye smak og metthetsfølelse som disse. Kanskje lager du to til hver.
Lekrere smørbrød enn dette med grillet flyndre skal godt gjøres å lage. Oppskriften gir deg en pangstart for flyndre på kjøkkenet, og en smak du vil ha flere ganger.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt. Og ikke minst er den enkel å lage.
Legg kyllingkjøtt mellom brødskivene med sennep, karrimajones, sylteagurker og tomater så har du en deilig sandwich.
Du må ikke nødvendigvis ha kylling i denne salaten. Fisk smaker også fortreffelig - eller bare tunfisk fra boks. En vegetarisk vri er med ferdigkokte hvite bønner.
De krydrete chorizopølsene gir ekstra mye smak til stekte ostesmørbrød - eller toast om du vil.
Denne sandwichen er bare herlig. Du lager den på et kvarter.
Har du en enkel oppskrift hvordan du skal lage en skikkelig bruschetta på italiensk vis.
Denne raske wrapen med roastbiff er perfekt mat enten i piknikkurven, som en overraskelse i matpakka, eller bare har lyst på noe skikkelig godt i farten.
Lag et smørbrød du aldri kommer til å glemme. Et smørbrød med nypotet og kremost. Du kan lage til deg selv eller servere flere rundt bordet.
Denne måten å tilberede sild på kan på mange måter kalles nederlendernes svar på den japanske sushien. Her pakker vi den inn i wraps.