I denne oppskriften har vi brukt kylling. Du også bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Uansett det blir veldig godt hvis du følger vår enkle oppskrift.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I denne oppskriften har vi brukt kylling. Du også bruke grillkylling, kalkun eller skinke. Uansett det blir veldig godt hvis du følger vår enkle oppskrift.
Aller best blir denne biffretten om du bruker skikkelig sprø baguette. Er ikke det tilgjengelig, eller om den er blitt myk på veien hjem, kan den skjerpes/tørkes et par minutter i stekeovnen før bruk.
Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.
Har du lomper eller tortillas kan du fylle dem med det du har i kjøleskapet eller følge denne oppskriften.
Du kan variere hva du vil har i wrapsen. Prøv med kalkunsalat. Garantert suksess.
Legg kyllingkjøtt mellom brødskivene med sennep, karrimajones, sylteagurker og tomater så har du en deilig sandwich.
Denne trippeldekkeren med omelett, skinke og grønn salat har stor wow-effekt. Og ikke minst er den enkel å lage.
Så enkelt og så godt. Denne baguetten lager du på maks 10 minutter og kan nyte den med kyllingfilet og andre godsaker.
Slik lager du raskt et mettende og velsmakende sandwichmåltid
Så lettvint lager du litt middelhavsstemning hjemme.
Er du glad i salami da skal du lage denne sandwichen. Du kommer til å gjøre det igjen.
En herlig sandwich med så mye deilig mellom skivene må du prøve. Du vil sikkert lage den flere ganger.
Du må ikke nødvendigvis ha kylling i denne salaten. Fisk smaker også fortreffelig - eller bare tunfisk fra boks. En vegetarisk vri er med ferdigkokte hvite bønner.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.
Deilig kylling i wraps med salsa og ander godsaker. Dette smaker kjempegodt.
En deilig sandwich som virkelig får tennene til å løpe i vann. Det er blandingen av det søte, syrlige og salte som gjør denne sandwichen spesielt god når de er ferdige på grille.