- Skjær kjøttet i fine strimler eller bruk karbonadedeig.
- Stek kjøttet i olivenolje, krydre med pepper.
- Stek sjampinjong skåret i skiver i olivenolje, ha i soyasaus, chilisaus og finhakket hvitløk.
- Stek videre et par minutter.
- Krydre med persille.
- Fordel sopp- og kjøttblandingene på lompene eller tortillaene.
- Legg på rødløk og tomat samt finhakket persille og/el koriander.
- Klem over litt sitronsaft og rull sammen.
- Yoghurtdip: Mos hvitløksfedd i yoghurten og rør om. Smak til med spisskummen, sitronsaft, finhakket persille og/el koriander samt salt og pepper.
- Server lompene/lefsene med dipen.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig