Skjær kyllingkjøttet i strimler a 5x3 cm. Dypp det i paneringen og stek i smør på hver side.
Tips:
Du kan fint bruke rester av kylling eller grillkylling fra butikken. Det rives eller skjæres opp og varmes lett i smør.
Tomatguacamole:
Mos avocadoen med tomatjuicen eller kjør den i en blender med resten av ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Grønnsaker/urter:
Rives, skjæres og hakkes.
Wraps:
Varm tortillaene lett, og fyll dem med kylling, tomatguacamole og grønnsaker/urter. Rull dem tett sammen og legg på grillen for å få grillmerker og litt varme.
Server evt med rømme.
Flere oppskrifter på wrap der du kan bruke det du har i kjøleskapet
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig