Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Hva du velger å fylle wrap-en med er egentlig helt opp til deg. I oppskriften har vi brukt kyllingbryst, men det går også an å bruke grillkylling, kalkun eller skinke.
Lag en skikkelig dansk spesialitet. En brødskive med masse godt på toppen. Kjapt å lage hvis du har liten tid og vil bli god og mett.
Dårlig tid, men veldig lyst på noe godt? Da er det biffbruschetta du skal lage.
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
Deilige nystekte empanadas er helt uimotståelig godt. Om det blir noe igjen smaker de like godt dagen etter.
Selvfølgelig kan du spise smørbrød til middag når det gir så mye smak og metthetsfølelse som disse. Kanskje lager du to til hver.
Her har vi hentet inspirasjon fra Cuba etter en original oppskrift. Du kommer garantert til å like den.
Her er smørbrødet du skal starte dagen med. Friskt og selvfølgelig tilstrekkelig mettende.
Panert torsk kan fint serveres som et smørbrød eller burger. Rekesalat med et kick av sriracha setter fart på smaksløkene.
Dette er en enkel rett og som samtidig smaker veldig godt. Du får også oppskriften til hjemmelaget tomatsaus og selvfølgelig kjøttfyllet.
Hvis du skal innta middagen i sofaen eller på farten, er wraps med kylling løsningen.
Disse tortillaene er perfekte til koldtbord og som fingermat - eller når du vil ha middagen i hånda.
Disse sprø og saftige bruscettaene er perfekte ved siden av spekemat eller til en suppe.
Når du fyller focaccia med biff og tomatsalat og serverer pimientos de padron ved siden av, får du et spennende måltid.
En deilig sandwich som virkelig får tennene til å løpe i vann. Det er blandingen av det søte, syrlige og salte som gjør denne sandwichen spesielt god når de er ferdige på grille.