- Snitt rutemønster i toppen på brødet.
- Pensle med olje og dryss over finhakkede soltørkede tomater, oliven og urter.
- Varmes i ovn som anvist på pakken.
- Eller bak focaccia selv etter en av disse oppskriftene
- Stek biffen raskt på begge sider og dryss over salt og pepper.
- La hvile i 5 minutter før du skjærer kjøttet i tynne skiver.
- Tomatsalaten: Skjær tomatene i tynne ringer, finhakk løk og basilikum. Bland alt og hell over olje. Smak til med salt og pepper.
- Pimientos de padron: Ha pepperfruktene i en ildfast form. Drypp over olje og salt. Stek ved 180 grader i 15-20 minutter.
- Servering: Del brødet i to på langs og skjær av toppen.
- Legg på biffskiver og topp med tomatsalaten.
- Legg over toppen av brødet og server.pimientos de padron ved siden av.
- Du kan også servere focaccia ved siden av biff i skiver, tomatsalat og pimientos de padron.
Se alle våre oppskrifter på focaccia