Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne oppskriften er fra kokeboka "Jamies Italia". Den må du prøve. Det tar deg 15 minutter.
Potetsalat med kesam er utmerket tilbehør til burger, grillmat og til et koldtbord.
Denne potetsalaten med stilkkapers passer perfekt til grillet mat og tapasbuffeter. Garantert en favoritt.
Cæsarsalat er egentlig et tilbehør eller side order som det heter i USA der den stammer fra. Den ble for øvrig laget første gang på Cardinis restaurant i San Diego den 4. juli 1924.
Salater kan uten vanskeligheter fungere som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til ovnsbakte poteter.
Har du vært i Thailand og smakt landets rekesalat. Hvis ikke, eller om du har, må du prøve denne oppskriften.
Denne salaten smaker det virkelig sommer av. Det skyldes ikke minst de sommerfriske grønnsakene som skal til.
Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.
Denne salaten er både fristende og se på og tilsvarende å forsyne seg av. Jordbærene er selvfølgelig med på det.
Denne salaten kan du nyte hele året som tilbehør, og passer spesielt godt alene på en varm sommerdag.
Parmesanchips gir en egen og dypere smak til caesarsalaten som fint kan servers uten spekeskinke.
Baker du paprika i ovnen smaker de utrolig godt. Retten passer veldig godt til tapas, men du kan godt bruke den som tilbehør til middag. Følg den enkle oppskriften.
I denne salaten finner du sommerens beste smaker samlet i en skål. Tynne skiver av spekeskinke, fersk asparges, søte jordbær og deilige scampi er vakkert, godt og mettende på en varm sommerdag.