Pizza pasta og risretter

oppskrifter.webp

Her finner du over 360 oppskrifter på pizza, pasta og risretter. Velg din favoritt

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 30 minutter

    En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.

  • 20 minutter

    Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.

  • 1 time 15 minutter

    Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.

  • 45 minutter

    Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.

  • 1 time

    Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.

  • 15 minutter

    Her får du oppskriften på en superenkel pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også.

  • 40 minutter

    Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.

  • 15 minutter

    Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.

  • 20 minutter

    Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.

  • 40 minutter

    Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.

  • 30 minutter

    Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.

  • 30 minutter

    Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.

  • 25 minutter

    Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.

  • 20 minutter

  • 45 minutter

    Har du lyst på en lasagn, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.

  • 30 minutter

    Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.

  • 20 minutter

    Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.

  • 45 minutter

    Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.

  • 15 minutter

    Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Ukens drink

Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple

Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken