- Paideig: Smuldre kaldt smør og mel sammen, gjerne i en matprosessor. Tilsett vann og lag en jevn deig.
- La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter.
- Kjevle ut 2/3 av paideigen og dekk formen.
- Resten av paideigen kjevles ut til å kunne dekke ytterkanten som på bildet.
- Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i 10-15 minutter til den er litt gyllen.
- Fyll: Skjær bacon i passe store biter og brun det i en stekepanne.
- Tilsett kyllingkjøttet.
- Ha i hakket løk, paprika, mais, tacokrydder og tomater.
- Stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt og mykt.
- Ha fyllet i paiskallet.
- Topp med den revne osten.
- Legg den utkjevlede deigen langs kanten.
- Pensle med litt vann.
- Stek paien i stekeovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter.
- Dryss over knust tortillachips.
- Server paien med guacamole, frisk salat og eventuelt rømme.