En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Flautas de pollo oversettes med kyllingfløyter og peker på formen når de er rullet sammen og fritert.
Coq au vin eller kylling i rødvin lages som navnet antyder med vin i gryta. Velg gjerne en saftig vin uten fatpreg og helst ikke for tanninrik. Her er oppskriften.
Lag en skikkelig spansk paella med kylling, og blant annet deilige skalldyr. Dette blir det fest av.
Kyllingsastrilmer skal dyppe i pannekakerøre før de skal i ovnen. De blir virkelig sprø.
Den indiske spesialiteten Tandoori-kylling kan enkelt lages i stekeovnen eller på grillen. Følg oppskriften og du får en herlig rett.
Når du ikke har tid å lage "ekte" lasagne, er denne lettvinte og populære løsningen perfekt.
Denne deilige retten med kylling lager du raskt som bare det. Selv om maten kommer raskt på bordet går det ikke utover smaken.
Denne kyllingcurryen henter inspirasjon fra Myanmar.
Kyllingvinger fra butikken får nytt liv på denne måten. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
En lettvint rett med mange gode smaker og det du liker best av kylling eller svinefilet.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se oppskriften her.
Tandoori er navnet på en type ovn og tilberedningsmetode, som de færreste har tilgang til. Men med krydderblandingen tandoori masala får du i alle fall smaken, og retten kan altså lages i en helt vanlig ovn.
Denne retten heter Murgh musallam som er en del av Mughlai-kjøkkenet en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Denne kyllingretten er veledig lett å lage. Husk at smaken henger sammen med kvaliteten på råvarene.