- Kyllingsaus:
- Finhakk løk og fres den i litt olje til den blir blank.
- Hell over en boks hermetiske tomater og vann.
- Tilsett hvitløk, chilipulver og oregano, og kok opp.
- Skjær kyllingkjøttet i terninger og tilsett i sausen.
- Smak til med salt og pepper.
- Enkel ostesaus:
- Bland kremfløte og parmesan.
- Rør inn mozzarella (i biter) eller ricotta.
- Montering:
- Brekk lasagneplater i biter og ha oppi en smurt, ildfast gryte eller form, sammen med kjøttsausen.
- Rør rundt og rør inn ostesausen til slutt.
- Dryss over revet ost til slutt.
- Sett formen i stekeovnen ved 200 °C i 20 minutter eller til pastaen er mør (kjenn etter med en kniv).
- Server kyllinglasagne med fargerik salat eller bare noen tomater og gjerne brød ved siden av.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Har du lyst til å lage lasagne finner du mange forslag her