Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
I denne retten får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili og couscous.
Saftig kyllingkjøtt som med ferske smakfulle rotgrønnsaker det er hva du må prøve. Forsøk denne metoden med å posjere den i god kraft.
Ferdigkokte kikerter bør alltid finnes i kjøkkenskapet. Dermed har du til en hver tid en basis for en rask middag som både er smaksrik, rimelig og supersunn. Kikerter er så proteinrike at de kan erstatte kjøtt - i tilfelle du ønsker en kjøttfri middag.
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
I en travel hverdag er kylling et godt valg. Samtidig som den er en sikker vinner som hele familien vil sette pris på. Prøv kylling med couscous- og eplesalat.
Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
Her har du en knasende sprø og fargerik salat som passer godt til kyllingen.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Dette er en klassisk kyllingoppskrift du bare må prøve, for har du først smakt den, er du solgt, de 40 hvitløksfeddene til tross.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Å marinere kyllingen med tyttebær er ikke hverdagskost, men kan fort bli det.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.
Kyllingfilet er godt. Lag en rett med pasta og ertepesto. Alt klart på 30 minutter.
Denne retten er alltid velkommen på bordet.Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
Kyllingklubber er mat alle liker, og med denne oppskriften er du sikret suksess. Her er det kombinasjonen av sprøstekt skinn og saus som er viktigst.
Denne retten må du prøve. Når kyllingen får besøk av parmesan blir retten uimotståelig.
Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.