Legg kyllinglårene i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 grader i 15-20 minutter.
Eller lag retten av kyllinglår du griller selv
Kok byggris etter anvisning på pakken.
Skjær grillet paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.
Ha grillet paprika og 2/3 av vårløken i en bolle sammen med den kokt byggris. Bland godt sammen og smak eventuelt til med salt og pepper.
Bland resten av vårløken sammen med rømme, smak til med med salt og pepper.
Eksperimenter og lag din egen rømmedressing. Du kan tilsette det meste som befinner seg i krydderhylla. Finhakket hvitløk og friske urter passer også utmerket.
Server de varme kyllinglårene med byggrissalat og rømmedressing.
Tips: Dersom du har tid er det ingenting som er bedre enn nygrillet kylling til denne retten og det griller du lett selv ved å gni inn rå kyllinglår med salt og pepper og grille på indirekte varme på grillen i 10-15 minutter.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig