Gjør som amerikanere i dag, server kalkun til middag. Du behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint.
Gjør som amerikanere i dag, server kalkun til middag. Du behøver slett ikke velge en hel fugl for å få den gode smaken. Denne oppskriften er både smaksrik og lettvint.
Du kan utnytte fileten fra kalkunen på en ypperlig måte med denne spennende oppskriften ved å legge den på en seng av poteter, bacon og en god del andre godsaker.
Slik skal du helsteke kalkunen, Og du skal ha gremolata som tilbehør. Det siste setter en ekstra spiss på måltidet. Oppskriften på det hele finner du her.
Kalkunfilet servert med bakt gresskar er en skikkelig festmiddag. Følg oppskriften så får du smake.
Kalkun kan meget vel benyttes som basiskjøtt i gryteretter. For selv om kjøttet i seg selv ikke har så mye smak vil det sammen med de øvrige ingrediensene være med på å skape en smaksrik og flott gryterett.
I USA heter denne klassiskeren Virginia Turkey Salad - en utmerket måte å bruke opp rester etter kalkun- eller kyllingmiddagen.
Disse rullene smaker fortreffelig som smårett, forrett eller del av et koldtbord.
Lag en spennende kombinasjon av kalkun og laks med denne spennende oppskriften. I den skal du både ha reker og chilisaus. Setter virkelig smaksløkene på en prøve.
Kalkunkjøtt er magert og trives veldig godt sammen med grønnsaker og en kremet saus.
Legg kalkunfilet på grillen, men først etter at den har badet seg skikkelig i sur-søt marinade. Du øker smaken ytterligere med å lage en herlig dip ved siden av. Her er oppskriften på det hele.
Kalkunfilet er en super ingrediens til et smaksrikt måltid. Her i en litt friskere tolkning, men like fullt med en god rødvinsaus til.
Med denne oppskriften på kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid som også kan nytes på en hverdag.
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng.