Brun kjøttdeigen i olivenolje. Finhakk chili og skjær løken i skiver. Brun det hele i stekepannen.
Tips: Du kan godt bruke rester av stekt kjøtt som tilsettes løk og chili etter at dette er stekt mykt i olje.
Du kan dessuten droppe kjøttet og ikke minst lage salsaen selv.
Prøv en av disse oppskriftene på salsa
Omelett/eggerøre:
Pisk sammen egg, vann og smakt til med litt salt og pepper. Varm olje i en panne og stek som eggerøre.
Varm tortilla-ene i panne, på grill eller i stekeovn.
Fordel kjøttblandingen over tortillaene. Topp med eggerøren. Strø revet ost over og til slutt fordeles salsa oppå.
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig