Start med løken. Stek den i olje på svak varme så den karamelliseres og blir myk. Rør inn gressløk og smak til med salt og pepper.
Forvarm stekeovnen til 180 grader.
Kok potetene halvmøre i lettsaltet vann. La dem dampe godt av seg, skjær dem i skiver som deles i to og stek dem møre i olje. Rør inn hakket persille.
Sprøstek skinkestrimlene i olje og rør inn persille.
Skjær seifileten i 4 jevnstore stykker, dryss dem med salt og pepper, drypp olje over og legg dem i en ildfast form.
Bak filetene i ovnen ved ved 180 grader i 5--10 min avhengig av tykkelsen.
Legg opp fiskestykkene på en seng av løk, legg skinken på toppen og server potetene ved siden av.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig