Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.
To produkter av ypperste klasse i en herlig match. Og du får en ny og frekkere jordbærdessert.
Plommer har kort levetid, men den kan forlenges ved å sylte dem. Dermed har du dessert hele vinteren gjennom.
Sitron, is og vin må bli en deilig dessert. Her er den enkle oppskriften.
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.
Sopp og nøtter er en deilig kombinasjon som blir til en tilsvarende god dessert. Passer perfekt etter at du har spist vilt.
Pærer kokt i rødvin og krydder er ikke ukjent. Her bruker vi safran og det gjør det hele langt mer spennende.
Dette er en lekkerbisken for alle som elsker frityrstekt banan og is. Fort gjort å lage og går like fort ned.
Slik lager du en enkelt en av våre mest populære kaker. Bare følg oppskriften så blir det suksess.
Lag en kake som vil begeistre gjestene dine. Konfektkake i langpanne er enkel å lage og smaker herlig.
Det er faktisk ingen grunn til å kjøpe sjokoladecookies i butikken, for dine hjemmelagde overgår de fleste. Og det selv om oppskriften er så enkel som her. Hvis du har lyst å leke litt, kan du legge til litt krydder eller tilsette nøtter.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.