Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Denne thaiinspirerte nudelsuppa er superrask å lage og blir en suksess på bordet.
En nudelsalat som denne på thailandsk vis med kjøtt, her lammefilet, er både rask og mettende og kan bli så sterk som du ønsker det.
Denne Thai kyllingsuppen med kokosmelk - Tom Kha Gai og litt andre godsaker som chili lager du et herlig måltid på 15 minutter.
Kai eller Gai Med Ma Muang er navnet på thairetten som har gitt inspirasjon til denne oppskriften. Den er med kylling, cashewnøtter, paprika, løk og chili
Makrell egen seg svært god i en wok når den får følge av rød currypasta.
Inspirasjonen til denne oppskriften er fra thaikjøkkenets klassikere pad thai. Vi bruker pasta piffet opp med chilisaus, soyasaus og ingefær.
Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Denne Thai-kyllingsuppen med sopp, Tom Kha Gai, er ikke noe unntak. På en halvtime har du et deilig måltid.
Denne type thai hot and sour-suppe kalles gjerne Tom yum kung og har reker som base og ingrediens.
Flygende Jakob er en svensk rett med kylling, bananer, chilisaus og noen andre ingredienser som vi her i landet normalt ikke blander sammen.
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
Det er slik du kan få laksecarpaccio servert i Thailand. Smaker herlig