Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.
Blåskjellsuppe er ingen heksekunst å lage. Denne serverer du på 20 minutter.
Deilig skinkebiff med røbeter, gulrøtter og eple. Og selvfølge en klatt yoghurt. Det er alt som skal til før du kan servere.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Coq au vin er en fremragende rett som ifølge legenden går helt tilbake til gallerne under romertida. Det er møtet mellom kjøttet og vinen som utgjør nerven i retten.
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
Denne deilige retten med kylling er kreert av den kjente kjøkkensjefen Dag Tjersland.
Flambering av scampien fremhever enda flere smaker som den har å by på.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.