Ha salt og pepper på kjøttet. Brun på alle sider i en panne med olje. Stek videre i ovn på 160 grader i 10-12 min.
Kok saft av appelsiner til sirupskonsistens. Visp inn sennep. Pensle ytrefileten med blandingen før den skjæres opp.
Skrell rødbeter og kutt i biter. Kok bitene helt møre i appelsin- og sitronsaft, med anis og kanel i. Ta ut krydderne og kjør alt sammen med smør i en blender til en suppe. Smak til med salt.
Vask og skrell skorsonnerøtter. Del dem i to og kok møre sammen med rødbeter.
Del brokkoli i buketter. Kok helt møre i lettsaltet vann. Sil av vannet og kjør til puré med crème fraîche. Smak til med salt.
Fyll piementosene med brokkolipuré. Varm 5 min i ovn på 180 grader rett før servering.
Fordel suppen på fire skåler. Del kjøttet i biter og anrett i suppen med piementos. Legg i skorsonnerot og servér straks.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig