- 1. Deig: Bland alt det tørre i en bolle. Varm opp melk og slå i kaldt vann slik at væsken blir fingervarm.
-
2. Bland olivenolje og vann, ha melk i det tørre. Ha i egget og elt deigen i eltemaskin i 8-10 minutter. Legg deigen på en melet bordplate og kjevle ut et rektangel på ca. 30 cm x 40 cm.
-
3. Fyll: Pensle på smør, strø på parmesan, urter og salt slik at det blir jevnt fordelt. Ha over sitronsaft.
-
4. Del deigen opp i strimler på 8 cm. Legg remsene oppå hverandre og del de opp i 10 cm. Lag små bunker med firkanter.
-
5. Ta en brødform med litt høy kant og pensle den med smør eller olivenolje. Stable oppi deigbunkene og strø over litt parmesan på toppen. Hev brødet i 30-45 minutter. Stekes på 200 grader i 30-40 minutter.