- Skjær potetene i staver og grønnsakene i strimler.
- Legg potetene i 1 l kaldt vann tilsatt 5 ts salt og la ligge et par timer (på denne måten kommer smaken bedre frem og potetene blir sprø).
- Finhakk hvitløk, ingefærrot og eventuelt chili.
- Når woken er sikkelig varm, ha i olje, hvitløk, ingefær, chili, chilisaus, rødløk og purre. Stek til det blir lysebrunt og lukter godt.
- Sil potetene og ha de i blandingen. Stek så i 5 minutter. Ha deretter i resten av grønnsakene og stek i ytterligere 5 minutter.
- Til slutt, smak til med aromatkrydder, sukker, salt og østerssaus.
- Denne retten skal smake litt søtlig. Reguler smaken med mer chilisaus, sukker, salt og østerssaus om ønskelig.
- Vil da en helt annen smak, kan det tilsettes 100-150 g revet ost som vendes inn i retten.
Flere lekre wokretter finner du her