Skjær hver av kammuslingene i 2-3 biter. Sitter lukkemusklene på, drar du dem av og skjærer hver bit i to. Salt og pepre muslingene og lukkemusklene.
For å lage vinaigrette har du olje, eddik, hakket paprika og chili i en mugge sammen med hvitløk og honning, og pisker det godt sammen.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
I mellomtiden varmer du olje og smør i en teflonpanne til det freser. Ha i halvparten av kammuslingene og fres under omrøring over sterk varme i 2 minutter. Ta opp med en hullsleiv og hold muslingene varme. Fres resten av muslingene på samme måte.
Hell vinen i pannen og la det koke på sterk varme under omrøring til væsken har kokt inn til noen spiseskjeer. Ta pannen av platen, men hold det varmt.
Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Bland i rucola, muslinger, kokekraften og vinaigrette. Serveres straks.