Grillsauser marinader og tilbehør

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.

  • 15 minutter

    Denne sausen er fantastisk til grillmat! Bruk enten grillet paprika fra glass, eller grill dine egne. Velg farge på paprikaen etter hvilken farge du vil ha på sausen.

  • 10 minutter

    Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.

  • 15 minutter

    Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret er så deilig at nesten kan bare spise ved siden av godt brød. Du skal prøve det til stekt kylling eller kalkunfielt.

  • 15 minutter

    Lag en deilig og enkel tomatsalsa som er det naturlige tilbehøret til meksikansk mat som taco og grillmat. Du kan også bruke den som dipp til grønnsaksnacksen.

  • 20 minutter

  • 10 minutter

    Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.

  • 20 minutter

    Denne deilige grillsausen lager du på maks 20 minutter. Ikke rart den er manges favoritt. Den gjør grillkjøttet enda bedre.

  • 15 minutter

    Hoisin-saus kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.

  • 10 minutter

    Dette er grillsaus som setter fart i smaksløkene. Med chili, mangochutney og paprika blir det godt også

  • 15 minutter

    Passer velig godt til salater.

  • 20 minutter

    Denne salsaen egner seg ypperlig til grillmat og setter en ekstra spiss på måltidet.

  • 15 minutter

    Kremet spinat er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke samme framgangsmåte på mangold, grønnkål og friske nesleskudd.

  • 1 time

    Denne BBQ-sausen er like god som den er enkel. Passer veldig godt til spareribs. laget av vår egen verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen.

  • 15 minutter

    Denne sausen egner seg veldig godt til biffsandwich, og ypperlig på et bord med fondue eller grillmat.

  • 15 minutter

    Hvitløksmør er svært enkelt å lage selv. Det passer ypperlig til bakt potet, og er også kjempegodt på toppen av biffen.

  • 15 minutter

    Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. Det gir alt mer smak. Enkelt å lage er det og.

  • 30 minutter

    Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.

  • 30 minutter

    Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.

  • 15 minutter

    Du må ha litt tilbehør til pølsene. Det fortjener de. Her er forslag som garantert løfter det hele til nye høyder.

Forsiden akkurat nå
Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør
Ukens drink

Gi Irishen en luksuriøs norsk smak med akevittlikør

Irish Coffee kommer til å bli norsk for alltid etter denne som er basert på akevittlikøren Luksuskarsk som har smak av så vel hasselnøtt som kaffe. Prøv også vrien på Espresso Martini.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen
+
Tester
35 modne viner testet spesialpolnovember 2024

Imponerende vellagrede bobler, men også en perle som denne burgunderen

Dyrt, men likevel godt priset, siden både champagne og burgundere blir stadig dyrere. Det har likevel vært mulig å finne noen riktig gode kjøp.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin
+

Her finner du novemberutgaven 2024 av Apéritif magasin

Bli med til Bar Amour i Oslo, Henriot i Champagne, Sassicaia i Bolgheri. Samt ikke minst Campania, Sicilia og Bangkok.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Francesco Marzola er Europas 7. beste

Etter å ha deltatt i Best Sommelier of Europe, Africa & Middle-East ble det en sjuende plass for Francesco Marzola.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av
Matkurs og vinkurs
Vinmesse i Oslo 10. mars

Vinosus 2025 - Vinmessen du ikke vil gå glipp av

Bli med på vinmessen hvor du kan smake flere hundre viner fra over 50 forskjellige produsenter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver
+
Tester
Test av 50 Beaujolais nouveau 2024

Selv fra drittåret 2024, kommer gode beaujolais nouveau-utgaver

2024 er ikke det beste utgangspunktet for årets nye vin, men vi har plukket ut de beste for feiringen som starter torsdag 21. november.

Les hele saken