Du behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken
Du behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken
Klissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
Her kommer en iskremfavoritt - nemlig båtis - i stor form, mer som en ispram – alt for at flere skal kunne nyte den samtidig. Etter fire timer i fryseren er den klar.
Gulrotrullekake er en fantastisk kombinasjon av to favorittbakverk. Den er så saftig at den med fordel kan bakes dagen i forveien.
Rocky Road er så amerikansk som en kake kan bli. Denne oppskriften lages i langpanne og deles opp i små munnfuller.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker er enkel å lage og er klassiker til kaffen.
Semifreddo er en lekker italiensk iskremdessert som ikke krever iskremmaskin. Denne nydelige desserten er smaksatt med rosevann og pistasjnøtter.
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Mexico. Det skal egentlig være to typer kondensert melk, søtet og usøtet. Men her er det med bare usøtet Viking melk.
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Basbousa betyr lite kyss på arabisk. Denne kaken kalles også harissa, og er populær over hele Midtøsten. Søt, saftig og holdbar.
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Sprø og litt seige småkaker med sjokolade, tørket frukt og nøtter, er perfekt å servere ved siden av en kopp te eller kaffe.
Pisket sjokoladepannacotta, bringebærpannacotta, lekker brownie og god karamellsaus, en perfekt nyttårsdessert som sikrer en god avslutning!