- Kladdkake: Sett ovnen på 175°C.
- Kle en springform, ca. 19 cm i diameter, med bakepapir i bunnen og på kantene.
- Brun smøret i en kjele og bland inn kardemomme og sukker.
- Tilsett ett egg om gangen og vend inn hvetemelet. Rør til en jevn røre.
- Hell røren i formen og stek midt i ovnen i ca. 20-22 minutter, den skal være klissete i midten.
- La den avkjøles og sett den deretter i kjøleskapet for å stivne i noen timer til.
- Solbærglasur: Visp sammen alle ingrediensene unntatt solbærsaft og sitron.
- Bland solbærene og press dem gjennom en finmasket sil.
- Tilsett solbærsaft og sitron i glasuren og rør sammen.
- Fyll glasuren i en glasursprøyte med en rund tyll og sprøyt toppen av kaken.
- Dekorer med solbærsukker og sitronmelisse eller friske solbær.
Lyst til bake annen kake? Vi byr på mange oppskrifter