Slik lager du deilige karbonader med både karbonadedeig og medisterdeig.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.
Denne sausen kan brukes som grillsaus eller til ulike kinesiske retter med and, svin, kylling eller grønnsaker, vårruller og kjøttboller.
Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den sel. Her er oppskriften på det hele.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Denne kyllingsuppen blir hele familien mett av Samtidig som den er både rask, enkel og mager på samme tid. Du trenger bare godt brød til.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Nykokt asparges smaker himmelsk, men må ikke serveres med hollandaisesaus. Prøv denne oppskriften. Husk kalde, ferske egg når du skal posjere.
I denne utgaven av kyllingsalat er kjøttet lettsaltet, noe som gir en god kontrast til de søte og syrlige jordbærene.
Asiatisk salat er ikke bare grønne blader, men derimot mange gode smaker. Denne oppskriften er både rask, enkel og smaksrik. Og overbeviser selv salathatere.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.
Lag en burger som er litt annerledes. Vi har hentet inspirasjon fra Hellas.
Har du brie på hamburgeren får du en silkemyk konsistens. Sammen med pesto og tomat blir det en vinner.