- Lag pizzadeigen og la den stå til heving mens du lager kjøttsausen.
- Kjøttsaus:
- Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna.
- Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.
- La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.
- Sett ovnen på 225 grader.
- Kjevle ut pizzadeigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.
- Skjær pølsen i ca. 1 ½ cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir.
- Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.
- Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.
- Stek på 225 grader i ca. 15 minutter.t