Du kan lage Sangrita også uten alkohol. Den smaker friskt og godt og er et alternativ til gjester som skal ta seg hjem med egen bil.
Du kan lage Sangrita også uten alkohol. Den smaker friskt og godt og er et alternativ til gjester som skal ta seg hjem med egen bil.
Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.
Gazpacho smaker deilig kald. Dermed passer den godt på en termos og dermed å ha med på tur.
Mange har sansen for tabasco og og mange har sild som favoritt. I denne retten er alt forent.
Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.
Du trenger ikke grill for å lage herlige spareribs. De blir like gode i ovnen om du følger denne enkle oppskriften.
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Med en baconskive oppi drinken blir denne klassikeren enda mer et måltid i seg selv.
Det viktigste er dampingen av kveitefileten som krever full oppmerksomhet for at den skal bli perfekt. Klargjør sausen og chipsene først.