Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Lag noen glass til oppbevaring utover høsten og vinteren. Den er et fast og godt følge blant annet til vilt.
Denne oppskriften på pastinakkpuré er hentet fra boken Stiansen inviterer til fest av Annette og Bent Stiansen.
Oppskriften er hentet fra Bent Stiansens prisbelønte kokebok: Stiansen inviterer til fest. Han viser deg hvordan du lykkes med Honning- og pepperstekt andebryst.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
Denne oppskriften er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook. http://www.bbc.co.uk/food
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Pannekaker kan godt bli en vegetarrett som her med deilig soppstuing.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.