En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
En mettende lun middagssalat som strutter av sunnnhet og gode samker.
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.
Fattoush er en klassisk salat opprinnelig fra Libanon, men som også brukes over hele Midt-Østen med sumac og fritert pitabrød
Med dette kokketrikset lager du de saftigste burgerne noen sinne! Med smeltet cheddar er de selvfølgelig best.
Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
Burritos har ingen faste regler, bortsett fra at innholdet må ha smak, og hvis det mangler kan du servere burritoene "våte" - med smaksrik salsa på toppen - kald eller varm.
Legg makrellen på grillen sammen med cherrytomat og asparges. Du serverer med en deilig salta og tilsvarende dressing. Det er bare å glede seg.
Med deilig miso- og sitronvinaigrette forvandles selv de enkleste grønnsaker til en uimotståelig smaksopplevelse.
Til denne retten kan du lage alt fra bunnen av, eller du kan velge halv- eller helfabrikata fra butikken. Men det er ingen tvil om at om du lager tzatzikien selv så blir det aller best.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Denne måten å tilberede sild på kan på mange måter kalles nederlendernes svar på den japanske sushien. Her pakker vi den inn i wraps.
Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt. Enkelt hvis du følger vår oppskrift.
Å lage fiskematen selv er lett som bare det. Du trenger faktisk ikke ha blender eller foodprocessor for å få et godt resultat.