Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Kan du tenke deg spekemat uten potetsalat? Den tryller du frem på få minutter uten at det koster deg mye bryderi.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinsdyr. Lar du gryta trekke en times tid får du masse god smak. Her er den enkle oppskriften.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
En klassisk ranchdressing har en lett syrlig smak og er perfekt som dip til grønnsaker eller tilbehør til kjøtt og fisk.
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Når den kalde Skagenrøren møter glovarm bakt potet, blir det fest. Du bruke andre og rimeligere ingredienser i røren. Og kanskje toppe med et stykk grillet fisk i stedet.
Nesle, eller brennesle som vi vanligvis kaller den, kan bli til en deilig suppe med masse smak.
Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Smått er godt heter det. Det er disse minipaiene et godt eksempel på. Fisken toppes med en pesto som du lager selv.
På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Latkes er opprinnelig en jødisk rett som serveres under hanukkah-festen som finner sted i desember, men de er populære også ellers i året.