Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Sitronfromasj med salt crunch er en frisk avslutning på festmåltidet. Lag sitronfromasjen dagen før, og smuldre crunchen over og pynt med revet sitronskall rett før servering.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Det er ikke mange bakverk som er så gode som kringle. Dette er oppskriften på trønderrose.
Er du glad i rakefisk skal du prøve denne litt utradisjonelle oppskriften der kapers setter en ekstra spiss på fisken og dermed hele måltidet.
Denne pastaretten sparker fra og er et godt valg når middagen skal gå i en fei. Kjøttboller med chili og pasta skal du prøve. Her er oppskriften.
Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghansk der spinat er en selvfølge i gryta.
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.