Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt
Disse riskrokettene er den perfekte fingermat til musserende vin.
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Tacorester til frokost er ikke bare digg, det er også prima matredding. Her løftes tacorestefrokosten til et helt nytt nivå!
Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg som flyter, men også alt annet av rester du måtte ha liggende.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Brokkoli kan skape utrolig mye matglede, bare du vet hva du skal gjøre med den i stedet for å bare koke den. Det er denne deilige retten et godt bevis på.
Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Lag deg en deilig pizzabit på på noen få minutter hvis du har en brødskive.
Pølser på grillen er kjapt å lage. Med godt tilbehør vil store som små kose seg.
Disse karbonadene med kyllingkjøtt er både lette og ikke minst raske å lage. Du kan glede deg til et deilig måltid som sikkert flere enn du kommer til å sette stor pris på.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.