I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.
Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk. Det er Marit Bjørgens egen variant.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite med rekesaus, tomat og basilikum. Mer smaksrikt enn dette skal vanskelig gjøres.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Denne type thai hot and sour-suppe kalles gjerne Tom yum kung og har reker som base og ingrediens.
Gjør noe nytt med rekene. Du skal pakke de i folie etter å ha marinerte, de og så skal de på grillen. Ferdig på 10 minutter.