- Kok blåskjell, sil av kraften og ta vare på den. Rens blåskjell og reker.
- Finhakk hvitløk, sellerirot, ingefærrot og chili. Bank sitrongress og del det opp i biter. Surr dette i olje, tilsett blåskjellkraft og fiskekraft eller buljong og kok opp.
- Tilsett crème fraîche og kok suppen et par minutter.
- Skjær opp de andre grønnsakene i terninger eller strimler. Skjær fisken i biter. Ta ut sitrongressbitene.
- Tilsett grønnsakene uten vårløken og kok i ca. 1 minutt, avhengig av bitenes størrelse.
- Tilsett fisk og vårløken. Kok opp, og tilsett blåskjell. Smak til med salt og pepper.
- Legg rekene i varme tallerkener, øs opp suppen.
Mange deilige fiskesupper du må lage
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
9 lettlagete supper å ta med på tur